Замовив підключення послуги "домашній інтернет". Прийшов чувак без інструменту, без бахіл, Але дуже ввічливий і оперативний. Сказав (не буквально) "Може бути трабл з доступом до обладнання через вихідний, але ні про шо не парся, чувак, зараз все збацаю." Ну тобто мене все влаштовує. Але тут через 10-15хв завалює чувак, який починає мені застібувати шлєм, типу "вам, мабуть, оператор дзвонив та нарозказував, шо монтажники все безкоштовно роблять". Ну я кажу "не бесплатно, я дам грошей, скільки маю дати за умовами підключення". І тут почалася драма у фонтана на тему "важка робота унтерменша за 3.5к грн". Короче, я не давав їм грошей і чаєм не напував, може це якісь локальні міські звичаї, традиційні етнічні тонкощі, але я не розумію чому я маю давати ще грошей за то, за шо я і так розрахуюся. А отже в мене запитання. Можна зробити таку функцію, або може кнопку на роутері, або особливий статус за додаткових 3 грн в міс., щоб майстри, які приходять від Київстар, були схожі на майстрів з великої і заможної компанії-монополіста? Дякую
icon
Найкраща відповідь від Christelle 16 жовтень 2017, 14:59
@GarikLifanov, вітаємо у нашій спільноті!
Дивна ситуація і зовсім не притамананна співробітникам підрядної організації. Якщо з Вас намагались отримати коштів більше, ніж повинно бути сплачено, будь ласка, повідомте нас про це через чат або за номером 0800 300 460. Дякую
Переглянути оригінал