Моя спроба підключити “Домашній Інтернет”.
Завжди вважав Київстар еталоном спілкування, але сьогоднішні спроби підключити Інтернет не привели до успіху. Що, по суті, має бути найпростішою дією в Компанії. Адже що є більш важливіше, ніж новий клієнт?
Сьогодні о 21:55 я зателефонував за номером 0 800 300 460, вибрав пункт меню IVR "отримати консультацію, щодо підключення до інтернету" і через кілька хвилин мені відповіла дівчина. Я їй пояснив, що хочу підключити інтернет, побачив акцію на сайті, і вона мені повідомила, що зараз переведе на іншу лінію. Через секунду я був відправлений знову на IVR. Ну що ж, подумав, я, мабуть, дівчина помилилася. Я повторив процедуру IVR і знову вибрав пункт "отримати консультацію щодо підключення до інтернету", мені відповів якийсь Максим. Я знову пояснив, що ось він я і чого я хочу. Ми почали записувати адресу і несподівано, розірвався зв'язок. Я трохи почекав, але передзвону не надходило. (Може через те, що я з Водафон дзвонив, не знаю). Продовжимо. Настрій зіпсувано, звичайно, але мною була зроблена спроба номер три, я подзвонив знову 0 800 300 460 і знову виконав дії з IVR. Взяв трубку якийсь Денис, я йому повідомив, що вже втретє намагаюся підключити інтернет і мені набридли розриви. Я задав питання, чи буде він мені передзвонювати, якщо буде черговий розрив зв'язку. Замість відповіді, я отримав питання: з якого я міста. Я відповів. Далі питання, яка вулиця. Я у відповідь повторив знову, зателефонують мені, якщо розірветься зв'язок, так як мені це було важливо. Я отримав тверду відповідь: "НІ". На що з мого боку, як реакція клієнта стало: "тоді нам нема про що говорити." На що оператор просто поклав трубку.
Підсумки: Маркетологи розробляють красиву акцію для нових клієнтів, веб-дизайнери все це красиво оформляють на сайті і на етапі колл-центру все валитися. Ймовірно, оператори, розуміють, що якщо дзвінок буде менше 30 сек, то і перевіряти його ніхто не буде.